Ota yhteyttä: 041 3107708

Minusta

Nimeni on Pia. Olen kehotyöskentelyyn erikoistunut ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, työhyvinvoinnin ja muutostien mahdollistaja. Innostuvana pohdiskelijana ja tarkan intuitiivisuuden omaavana ymmärrän helposti tilannekokonaisuuksia. Arvostan iloa ja aitoutta. Hyvinvointivalmentajana kohtaan vahvan lempeänä nostattajana.

Haluan auttaa sinua hyvän elämän toteutumisessa. Visioni on edistää aikuisten terveyttä- ja hyvinvointia vaikuttamalla ajatteluun, toimintatapoihin, vahvuuksiin ja voimavarojen hyödyntämiseen erilaisissa muutoksissa terapeuttisen keskustelun, kehollisuuden ja terveiden elämäntapamuutos valmennusten keinoin. 

Koulutukseltani olen amk terveydenhoitaja, työterveyshoitaja, sairaanhoitaja, suuhygienisti, sertifioitu ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja hyvinvointivalmentaja. Opintoja löytyy myös tanssipedagogiikasta ja somatic pilatesohjauksesta. 

Terveys- ja hyvinvointialalta minulla on yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus ihmisen eri elämänkaaren vaiheista. Osaamisestani hyötyvät erityisesti kokonaisvaltaisen työhyvinvoinnin parantamisesta kiinnostuneet yksityiset henkilöt ja yritykset. 

Syvä ymmärrys elämään

Kokemukseni kolmen lapsen kasvatuksesta yksin, kahdesta vakavasta sairaudesta ja työuupumuksesta selviytymisestä sekä ihmissuhdetappion läpikäyneenä olen saanut ajan myötä kehittyä uudenlaisiin vahvuuksiini. Näistä selviämiset ovat antaneet toimivia välineitä toisen ihmisen auttamisessa sekä ymmärtämisessä yhdistettynä kaikkeen ammatilliseen kehittämiseen ja osaamiseeni. Ihmisen mielen toiminta, käyttäytyminen ja siihen vaikuttaminen valmentavin ja/tai terapeuttisin menetelmin ovat intohimoni. Hyvinvoinnin rakentuminen eri osa-alueineen ovat kehittävä matka oman sisäisen tilan löytämiseen, missä ratkaisut odottavat.

”Elämänhallinnan kokemusta sielun ja ruumiin tasapainoisesta yhteydestä jossa ajattelu, tunteminen ja rakastaminen onnistuu. Lisäksi tarvitset kaltaisiasi. Hyvässä elämässä myös haavoitut, eheydyt ja voimaannut matkallasi eteenpäin”

 

 

 

Pia Latukka

  • Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (Lti, IAST sertifiointitaso)
  • Hyvinvointivalmentaja
  • Pilatesohjaaja
  • Työterveyshoitaja
  • Sairaanhoitaja
  • Suuhygienisti

Autan ihmisiä löytämään sisäisen tilansa lempeän voimakkaana kannustajana, voimavaraistajana, rinnalla kulkijana, intuitiivisenä valon näyttäjänä ja peilinä määränpäähän, jossa sinulle jää kokemus elämänlaadun paranemisesta. Tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle taito luoda oman mielen ja kehon välille yhteys, jolloin pääset ytimeesi tulkitsemaan, tuntemaan, vakauttamaan, voimauttamaan ja kehittämään itseäsi sinulle sopivalla tavalla, ollaksesi vahvempi.

Työtavoissani on tietoa, taitoa ja ominaisuuksia

Työskentelyni perusta on holistinen eli kokonaisuuden ymmärrys ihmisestä terveyden- ja hyvinvoinnin edistämisessä yksilöllisyys keskiössä. Yhdistän työni tieteellisiin tukimuksiin mielen- ja kehollistamisen valmennuksessa. Mielen voimistamiesessa autan sinua tarvittaessa kehollistamaan puheet ja tunteet eli tehdään kehoon kohdistuvia harjoitteita. Näin saavutetaan toisinaan vaikukuttavampia muutoksia. 

Olen läsnä kuulemassa myös sanojen taakse, suhtaudun positiivisesti ja rennosti ammatillisuuuden johtaessa sovitun tavoitteen saavuttamiseksi. Minua luonnehditaan helposti lähestyttäväksi empaattiseksi kuuntelijaksi, tarkaksi havannoijaksi sekä toiset huomioivaksi. Näillä rakennan luottamuksellisuutta, edistän asiakas yhteyttä ja vaikuttavuutta. 

Palautuminen työstä ja haasteista

Vapaa-ajallani nautin kehittää kehontuntemus, -hallinta, koordinaatio ja voima liikkumista nykytanssin avulla, pilateksessa ja toiminnallisissa salitreeneissä. Lisäksi juoksen ja kävelen lenkkejä. Rakastan aitoutta, syömistä, nukkumista ja huumorintajuisia vahvistavia ystävieni sekä läheisteni yhteyksiä.

Kaikilla on elämässään toiveita, haasteita ja haaksirikkoja. Saavutammeko ja selviämmekö niistä, sen päätät sinä. Sisäisessä tilassasi sinua odottavat valmiit vastaukset ja voima. Näiden löytämisessä ja käyttöönotossa autan sinua.

"Asiat eivät vaivaa, vaan käsitykset niistä"