Ota yhteyttä: 041 3107708

Haluan auttaa sinua hyvän elämän toteutumisessa.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Koulutetun ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin luottamuksellista apua itsesi kehittämiseen, kriisien kohdatessa, haastaviin elämänvaiheisiin ja matalankynnyksen keskusteluun. Lyhytterapia on myös tehokas keino yhdistää elämäntapamuutos valmennukseen esim painonhallinnassa, jossa lisäksi voi olla ratkaistavana itsetunto- ja tunnemaailman vaikutuksia syömiseen sekä kehokuvaan. 

Yksilöllinen mielenvoiman kehittäminen sekä tarvittaessa siihen liitettävä valmennus oikeanlaiseen ravintoon ja liikuntaan edistävät jaksamista työssä, yksityiselämässä, antavat vastustuskykyisemmän kehon ja sielun terveyden eli johtavat kokemukseen hyvästä elämästä.

Kehotyöskentelystä tehoa

Käyttämäni ratkaisukeskeinen lyhytterapia painottuu lähtökohtaisesti nyt hetkestä asetettuja tavoitteita ja ratkaisuja kohti. Tarvittaessa Työskentelymenetelmänä keskustelun lisäksi käytössäni on mielen ja kehon yhteyttä vahvistava kehollinen työskentely jolla lisätään itsetuntemusta- ja luottamusta, puretaan kehoon jääneitä tunteita, löydetään sanaton viestintä kanava, synnytetään uusia kasvun ja kehityksen versoja mielenliikkeisiin. Ratkaisukeskeisen suuntauksen lisäksi hyödynnän työssäni integratiivisia menetelmiä asiakaslähtöisesti jonka avulla asiakkaalle avautuu uusia oivalluksia, voimaantumista ja kehollisia vahvistavia kokemuksia.

Hinnat

 • 45 min.   65 € (sis alv)
 • 60 min.   85 € (sis.alv)
 • 90 min.  95 € (sis alv.)
 
Ilmainen tilanteen arvio
Soita tai viesti
041 3107708
 

Mielestä kehoon -valmennus

Parempaa työkykyä metsästävälle, itsetuntemuksen parantamiseen, stressaantuneelle, uupuneelle, itsetunnon voimistamiseen, tunnelukkojen vapauttamiseen, voimaantumiseen, itsensä kehttämiseen, luovuuden vapauttamiseen

Mielestä kehoon- valmennuksessa luodaan yhteyttä tunteisiin keskustelun lisäksi erilaisten kehon liikkeiden, koskettamisen, hengityksen yhdistämisen sekä luovuuden herättämisen keinoilla. Valmennuksessa opit tulkitsemaan kehon viestejä tunnemaailmasi sanoittajana. Kehoon jumiutuneet tunteet, käsittelemättömät asiat, ahdistus, pelko, estyneisyys, häpeä voidaan vapauttaa kehotyöskentelyn avulla ja samalla lisätä rohkeuttasi, heittäytymiskykyä, lisätä sietokykyä, läsnäoloa, itsetuntemustasi ja itseluottamustasi. Mielestä kehoon- valmennus voimavaraistaa ja purkaa haitallista stressiä. 

Mielen, kehon ja luovuuden vahvuuksien toimintojen yhdistäminen on tehokas keino purkaa, rakentaa ja vahvistaa monipuolisesti itseään. Kehotyöskentelyssä ei  hikoilla vaan liikkeet tehdään pääasiallisesti paikoillaan seisten, käsiä sekä jalkoja maltillisesti liikuttaen tai lattialla alustalla selinmakuulla. Musiikki  soi taustalla tai vaihtoehtoisesti ilman. Sinun ei tarvitse olla liikunnallinen, luova tai omata  mitään erityisiä taitoja. Tahtosi päästä vapaaksi elämää rajoittavista tekijöistä tai löytää uusi vahvuus itsessään riittää. 

Valmennuksessa ollaan tavallisessa vaatetuksessa mieluiten rennoissa, lämpimissä ja joustavissa.

Ravintoanalyysi vaikuttaa

Valmennus sisältää halutessasi ravintoanalyysin ja neuvonnan puhtaasta sekä voimistavasta ravinnosta, jossa erityisesti huomioidaan meneillään olevan elämänvaiheesi tarpeet mielen ja kehon paremman jaksamisen tueksi. 

Hinnat

 • 60 min.   85 € (sis. alv)
 • 60 min. x 3   165 € (sis. alv)
 
Ilmainen tilanteen arvio
Soita tai viesti

041 3107708

Elämäntapamuutos valmennus

Tällä elämäntapamuutos valmennuksella saavutat haluamasi tavoitteet terveyttä edistävään ravintoon ja liikuntaan liittyen. Valmennuksessa kirkastuvat yksilöllisesti sinulle toimivat elämäntapamallit ja nämä tavat juurrutetaan uusiksi pysyviksi elämäntavoiksesi. 

Valmennuksessa tehdään muutoksia usealla  hyvinvointiin vaikuttavalla osa-alueella, joihin kuuluvat liikunnan lisääminen, terveellisempi ruokavalio, riittävän palautumisen varmistaminen sekä oman muutosprosessin työstäminen. Valmennuksen ajan pidämme yhteyttä viikoittain vaikutusten seuraamiseksi.

Ratkaisukeskeisyys tehoa

Valmennuksessa käytetään tarvittaessa ratkaisukeskeisiä menetelmiä sekä osia kehollisuus valmennuksesta toivottujen tulosten saavuttamiseksi.

Hinnat

 • 60 min.   75 € (sis. alv)
  Ravintoanalyysi ja neuvonta tai liikuntatottumusten kartoitus ja ohjaus (mahdollisuus olla mukana uuden harrastuksen aloituksessa)
 • 60 min. x 5   265 € (sis. alv)
  Tapaamiset sovitusti livenä, puhelimen tai Teamsin kautta. 

Ilmainen tilanteen arvio
Soita tai viesti
041 3107708

Liikunta

Valmennukselle asetamme tavoitteet, jotka voivat sinulle olla; liikunta osana painonhallintaa, liikunnan aloittaminen nollasta tai kunnon kohottaminen nykyisestä tilanteesta, energisyyden lisääntyminen, lihasvoiman kasvattaminen, kehotietoisuuden lisääminen ja kehon huoltoa. Suunnittelen sinulle yksilölliset keinot tavoitteidesi saavuttamiseksi, seuraamme yhdessä valmennuksen vaikuttavuutta, tarkastelemme tuloksia ja vahvistamme tulosten pysyvyyttä vielä valmennuksen jälkeiseen aikaan. 

Ravinto

Ravinnolla on vaikutuksia koko yleiseen terveyteemme, siksi valmennustarpeet voivat olla moninaisia. Asetetut yksilöidyt tavoitteet ovat perusta valmennukselleni. Näitä voivat olla esimerkiksi painon alentaminen, yleisen terveyden ja vastustuskyvyn kohentaminen, sokerikoukusta irroittautuminen, muistin- ja mielenalueen voimistaminen. Etsimme sinulle toimivat ja realistiset tavat päästä tavoitteisiisi askel kerrallaan. Koko valmennuksen ajan seurataan prosessin vaikuttavuutta ja lopuksi tarkastellaan tuloksia. 

Ravintovalmennuksen ajan säännöllinen yhteys valmentajaan sovituilla tavoilla on tärkeä osa valmennusta. 

Avun tarpeesi voivat olla

 • Stressin hallinta
 • Voimavaraistaminen työ- ja elämän uupumuksissa.
 • Kriisituki; ero, lapsen muutto kotoa, yksinhuoltajuus, oman tai läheisen sairauden kohtaaminen, menetykset.
 • Itsetuntemuksen, kehotietoisuuden ja itsejohtoisuuden vahvistaminen, erityisesti jos jatkuvista päätöksistä huolimatta ratkeat tai tunneprosessio jumittaa.
 • Olet jatkuvasti tyytymätön itseesi ja peilikuvaasi.
 • Elämäntapamuutos haasteet; ravinto rempsallaan, liikunta vastenmielistä. Painonhallinta
 • Tunnet olevasi vetämätön eikä mikään tunnu miltään.
 • Intuitiivisyyden oppiminen ja hyödyntäminen
 • Näkökulmanvaihtamisen taito, kun esim katselet elämääsi enimmäkseen negatiivisten lasien läpi etkä pääse eteenpäin.
 • Tarvitset keskusteluapua, läsnäolevaa kuuntelijaa
 • Yksinäisyyden haasteet.
 • Erityisherkkyys asiantuntijuus.
 • Ahdistavien ajatusten päivittäisten pyöritysten helpotus.
 • Jännittyneisyys ja pelot.
 • Elämänsuunnan tai/ja tarkoituksen kirkastaminen

Ota yhteyttä