Ota yhteyttä: 041 3107708

Autamme yrityksiä työhyvinvoinnin toteutumisessa

Työhyvinvointivalmennuksella tuloksiin

 

Ymmärrämme työhyvinvoinnin olevan keskeinen tekijä organisaation menestyksessä. 

Olemme erikoistuneet auttamaan yrityksiä, joissa kuormittumiset kohdistuvat aivo- ja fyysieen työhön sekä psykososiaalisiin haasteisiin. 

Työhyvinvointia parantavat palvelumme rakentuvat arkeenne mahdollistaen pysähtymisen oman mielen ja kehon äärelle. Valmennamme ihmisen kokonaisuutta lepäämään ja palautumaan myös liikkeessä. 

Mieli, keho ja liike ovat hyvinvoinnin perustus. Kuorimittunut ihminen hyötyy valmennuksesta, jossa liikutaan mieli edellä kierroksia laskien ja voimavaroja lisäten.

Työhyvinvoinnilla
tuloksiin

Edistämme palveluillamme aikuisten työkykyä, terveyttä ja hyvinvointia vaikuttamalla ajatteluun, toimintatapoihin, vahvuuksiin, voimavarojen hyödyntämiseen erilaisissa muutoksissa terapeuttisen keskustelun, kehollisuuden sekä terveiden elämäntapamuutos valmennusten keinoin.

Suunnittelemme yrityksille palvelut yksilöllisesti suoraan työhyvinvointi tarpeisiin kohdistettuna. Hyvinvointivalmentajamme näkemys ja kokemus työterveysalan ammattilaisena sekä liikunta-alan osaajana auttavat tehokkaasti työhyvinvointiin kohdistetun tuen tarpeen palvelun suunnittelussa. Työterveysalan erityistuntemuksella pystymme huomioimaan eri ammattialojen psykososiaalisen- sekä fyysisen kuormituksen haasteet, joiden kuormituksen helpottamiseen palvelumme ovat pääasiallisesti suunnattuja. Haasteet voidaan ennaltaehkäistä ja korjata oikealla sekä oikeaikaisella tuella.

Kysy yrityksellenne

Työhyvinvointivalmennus
Soita tai viesti
041 3107708
pia.latukka@gmail.com
 

Työhyvinvointia mielen liikkeellä

Työhyvinvointia ja -kykyä vahvistava sekä kehittävä hyvinvointivalmennus työyhteisöille, missä haastetaan aivotyön- , psykososiaalista- ja fyysistä kuormittuneisuutta. Kuormittunut ihminen hyötyy liikkumisesta, jossa kierroksia lasketaan sopivilla mieleen ja kehoon vaikuttavilla harjoituksilla. 

Tarjoamme valmiin palvelukokonaisuuden, mutta valmennus on muokattavissa työyhteisön omiin tarpeisiin ja toiveisiin. Palvelu on suunnattu edistämään parempaa työkykykyä huomioimalla kokonaisvaltaisen mielen ja kehon tasapainon kehittymisen. Tuloksena oman kehotietoisuuden lisääntyminen,  mielen joustavuus, resilienssin vahvistuminen, keskittymiskyvyn terävöityminen, palautumisen taidot, rentoutuminen ja stressinhallinta. 

Valmennus sisältää kehon ja mielen liikuttamista, keskustelua ja ohjausta. Harjoitteluilla kierrokset laskevat, lihasvoima, liikkuvuus ja kehonhallinta kehittyvät. Mieli rauhoittuu, puolustuskyky tehostuu ja jaksaminen sekä palautuminen parantuvat. 

Yksilön hyvinvointi on osa terveempää työyhteisöä. 

Kysy yrityksellenne

Työhyvinvointivalmennus
Soita tai viesti

041 310770 /pia.latukka@gmail.com